En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın bapsı, başka zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan tütünın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel hâl çabucak bapnın olanaklı olan en azca dem kaybı ile Yangın kapısı istanbul açılmasını sağlayan kapı koludur.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de eke binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page